sze.
21.

Képrejtvény 48. Bizzar lépcsők 2 - fém

Ahogy megígértem, itt az új furcsalépcsős rejtvény. Tessék megoldani!

 

 

Címkék: lépcső

A bejegyzés trackback címe:

https://fovarosirejtveny.blog.hu/api/trackback/id/tr112313486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

avocado · http://www.fovarosirejtveny.blog.hu 2010.09.21. 22:30:52

@aesculus: Jaaj, bocsánat, de a kommentedet véletlenül letöröltem. És most nem tudom visszatenni... Pedig jól tippeltél, ez tényleg az Állatorvosi Egyetem. Kb. ugyanakkor érkezett a megoldás a Facebookon is, úgyhogy 1:1. És mégegyszer bocsásd meg a bénaságomat:)

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2010.09.21. 22:36:04

Pedig ezt én is felismertem egyből... Ilyen a formám: nem jöttem hamarabb :-P

aesculus · http://taj-kert.blog.hu/ 2010.09.21. 22:46:59

@avocado: hm... még meggondolom, te cenzor:D

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2010.10.01. 00:15:01

Egyebekben meg maga a lépcső pontos látlelet - ilyen "házasítások" vágják tönkre az épületek harmóniáját...
Ha mellé épül, már az is lehet zavaró - na de rá-belé-egybeépíteni vele... Van is erre egy friss példa, úgy siettek átadni, hogy még befejezni is csak később sikerült... Most állítólag kész - de valahogy az egyedi kerítés felújítására, de legalább rozsdátlanítására nem futotta a milliárdokból... Mert annyiba kellett kerüljön a projekt. Az eredmény: egy klasszikus, szép, egyedi épületet sikerült tönkretenni. Igaz, a korábbi "kiegészítő" részeket elbontották (pedig azok stílusban legalább próbáltak hasonulni...) de a hátsó traktusra ráépítettek valami "kocka utca 1." stílusú izét.
De talán jobb is, hogy legalább a kerítésre nem kerítettek sort, mert ahol hozzányúltak, ott az új részek csak ötven méterről hajaznak a régire: olyan elnagyolt utánérzés kinézetük van. (Mexikói út-Korong utca sarkán álló, Lajta Béla tervezte - egykor vakok intézetének készült épület.)
süti beállítások módosítása